Nog geen timing over aanleg nieuwe hoogspanningslijn.

Ik blijf met de medestanders van het Burger Initiatief het dossier van de hoogspanningskabel uiteraard volgen. Als antwoord op een schriftelijke vraag over de stand van zaken in dit dossier  kregen we het volgende antwoord:

DSC_0198

– door de verschillende procedures die er nog bezig zijn, zijn de werken aan de nieuwe, ondergrondse 380kV-lijn nog niet begonnen.

– de bestaande 150 kV-lijn zal pas afgebroken worden na de aanleg van de nieuwe ondergrondse lijn. Door de afwezigheid van een concrete timing van de bouw van de ondergrondse lijn kan ook hierop geen timing gekleefd worden.

Lees hier het volledige antwoord: 130417 SV Antwoord Stevin

We gaan in het 2de deel van het jaar een nieuwe vraag stellen om te polsen naar de stand van zaken!