Nieuwe uitdaging: woordvoerder van Minister Olivier Chastel.

Ik trad half januari in dienst als Nederlandstalige woordvoerder van Olivier Chastel, de Minister van Begroting en Administratieve Vereenvoudiging. Via de zeer goede contacten die Jong Vld onderhoudt met de Jeunes MR en via mijn werkzaamheden tijdens het Europees Voorzitterschap in 2010, kwam ik in contact met het kabinet van Chastel die toen Staatssecretaris voor Europese Zaken was.

20101123-Olivier_CHASTEL-32

Als Nederlandstalige woordvoerder ga ik de perscontacten met de Vlaamse pers onderhouden. Begroting is een erg technisch maar ook erg boeiend en politiek cruciaal domein. De eurocrisis en de rol die de Europese instellingen hierin spelen is een ideaal vervolg op mijn vorige job als jurist Europees Recht bij Buitenlandse Zaken.