Snelle evaluatie nieuwe verkeerssituatie Noorweegse Kaai nodig!

Gemeenteraadslid Jasper Pillen (Open Vld Plus) vraagt een snelle evaluatie van de verkeerssituatie ter hoogte van het kruispunt van de Noorweegse Kaai met de brug richting Damse Vaart-zuid. “De brug is heraangelegd geweest als onderdeel van werken in de omgeving” vertelt Pillen.
Met de nieuwe situatie zijn er echter een aantal problemen opgedoken, zo zijn de draaicirkels voor het afslaand verkeer te klein en staan er geregeld files. Op maandag 23 april was er al een ongeval.
“De situatie moet snel geëvalueerd worden en eventueel herbekeken worden. De positieve veranderingen voor de fietsers kunnen zeker behouden blijven terwijl een aantal aanpassingen voor de doorstroming van de auto’s zich opdringen” stelt gemeenteraadslid Pillen nog.