Koolkerke: oplossing in zicht?

Ik deed op 26 mei een interpellatie  op de gemeenteraad over de toestand in Koolkerke. Ik kreeg op mijn (ondertussen zoveelste pleidooi) de volgende positieve nieuwtjes en beloftes!

2014-02-27 12.48.33-2

Ik gaf eerder al mijn visie in primeur aan het Brugsch Handelsblad:

150522 BHblad Koolkerke

Concreet kon ik het volgende achterhalen:
1) De pastorie zal niet worden opgeknapt maar men denkt eerder aan een verkoop waarvan de opbrengst
2) zou gebruikt worden om het reigersnest op te knappen. Dit is zonder meer een goed plan dat ik ook meteen heb toegejuicht. Ik heb gepleit voor een erfpacht aan de vzw. De houding van decanale werken werd overigens gelaakt.
3) Er werd grif toegegeven dat de sportzaal momenteel een serieus probleem. Een vergroting van de zaal is in z’n huidige situatie niet mogelijk om bouwtechnische problemen maar de eerder aan mij gedane beloftes omtrent onder andere de douches en de toiletten zullen uitgevoerd worden.

Mooie beloftes dus alvast. Over de uitvoering waken we verder!