• ‘Bruggenmiserie’ centraal op gemeenteraad!

De Brugse gemeenteraad komt op 28 januari samen. De agenda is eerder beperkt (http://www.brugge.be/agendas-van-de-gemeenteraad) maar er staan maar liefst 14 interpellaties genoteerd! De oppositie bewijst hiermee dat ze zeer actief het  reilen en zeilen in onze stad volgt.

Capture décran 2014-01-28 à 10 57 46 (2)

De ‘bruggenmiserie’ zal prominent besproken worden. Mijn interpellatie over 2 eenvoudige en goedkope maatregelen om de miserie te verminderen kreeg al veel aandacht, onder meer op Focus. Mijn interpellatie kan je hier vinden:140128 INT Bruggen – mondeling

Via deze link kan je de reportage herbekijken:

http://www.focus-wtv.tv/video/oplossing-voor-bruggenmiserie

Hiernaast doe ik ook een aantal tussenkomsten over onder andere het maritiem erfgoed en het belang van de Julius Sabbekring hierin, over de noodzaak om de handelaars te betrekken bij de ‘Citydepot’ plannen, over de taxi-cheques en de noodzaak om nachtbussen te voorzien en over de nutteloze kosten van wijkgezondheidscentra. Uiteraard ben ik steeds bereikbaar om hierover meer toelichting te geven!