• Open Vld Brugge kiest een nieuw bestuur!

Open Vld Brugge heeft een nieuw bestuur. Jean-Marie De Plancke was de enige kandidaat om zichzelf voor de 3de keer op te volgen. Hij gaat de volgende 3 jaar de Brugse Open Vld afdeling leiden. Ik word de 1ste ondervoorzitter en ook Vlaams Parlementslid en Brugse fractieleider Mercedes Van Volcem blijft ondervoorzitter. Bob Verbeke en Jeroen Boeyden blijven respectievelijk penningmeester en secretaris.

P1060112BEW

Maar liefst 47 mensen stelden zich kandidaat om zich in te zetten in het bestuur van de Brugse Open Vld, een teken dat het liberalisme in Brugge leeft. Het nieuwe bestuur zal in nauwe samenwerking met de fractie in de gemeenteraad het rooms-rode beleid in Brugge volgen en ondertussen een versterkte liberale werking in Brugge uitbouwen.