Vraag naar meer comfort aan Bruge kiss- and ridezones.

Samen met Jong Vld Brugge voerde ik op 31 mei actie om het comfort aan de bestaande en aan de toekomstige kiss- and ridezone te verhogen.

Onder meer Michiel Vanroose, de secretaris van de jonge liberalen, en ikzelf pendelen elke dag tussen Brugge en Gent. De zone wordt enorm veel gebruikt, met een piek op vrijdag wanneer studenten terug naar hun thuisstad komen en met hun zware valies staan te wachten tot iemand hen komt oppikken. Door een aantal banken te plaatsen, kunnen we hun comfort sterk verbeteren.

IMG_4740

De installatie van een overdekte schuilhut zou ook aangewezen zijn. Ideaal zou zijn te kiezen voor een zelfde vorm van ontwerp als die van het nieuwe bus- en taxistation aan de kant ‘Brugge-centrum. Er kan ook onderzocht worden of het nu bestaande schuilhuisje dat zal verdwijnen geïnstalleerd kan worden aan de achterkant van het station aan de nieuwe zone.