Interpellaties in gemeenteraad!

Op 29 april komt de Brugse gemeenteraad samen. Normaal is de vergadering gepland op de laatste dinsdag van de maand maar omdat de sp.a niet wil vergaderen in de vooravond van 1 mei werd de raad een dag vervroegd.

IMG_4437

Ik diende 2 interpellaties in.

Ik ga eerst de trieste situatie van de accommodatie en infrastructuur in het centrum van Koolkerke aanklagen en vragen wat de plannen van de Stad in deze zijn. Met 2 Koolkerkse CD&V-schepenen en met sp.a die de bouw van een nieuwe sportzaal beloofde tijdens de verkiezingscampagne, ben ik hoopvol. De volledige tekst is hier te vinden: 130428 Interpellatie Koolkerke

Ten tweede ga ik vragen naar de stand van zaken in het dossier van het draadloos internet. Het is al een jaar lang stil in dit dossier en de Bruggeling moet weten wat er met het budget van dit project is gebeurd. De tekst is hier te vinden: 130426 Interpellatie draadloos internet