200 extra plaatsen tijdens Triatlon Brugge!

In antwoord op mijn schriftelijke vraag aan het College werd vernomen dat er 200 extra plaatsen voor Bruggelingen open worden gesteld voor de triatlon van Brugge.

475f0fec920cff7d79e25c55a3241bc1

“Ik schreef het College aan omdat ik werd gecontacteerd door sporters die helaas uit de boot vielen tijdens de eerste inschrijvingsronde. Er zullen nu 200 extra plaatsen opgesteld worden. Positief is ook dat het eerder omslachtige systeem met uit te knippen vouchers in Bruggespraak verdwijnt en vervangen zal worden door een eenvoudige inschrijfmodule op de website van de Stad.

Vorig jaar waren er 63 Bruggelingen die zich nog alsnog konden inschrijven. Ik ben dan ook tevreden dat alle Bruggelingen nu een kans krijgen om de wedstrijd in hun stad mee te doen. De administratieve vereenvoudiging waarvoor werd gekozen kan ook alleen maar toegejuicht worden!